//
ALDE DÂMBOVIŢA: INAUGURAREA SEDIULUI PRIMĂRIEI DĂRMĂNEŞTI – ŞUETĂ ELECTORALĂ” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Inaugurarea sediului neterminat al Primăriei Dărmăneşti a fost transformată în șuetă electorală În contradicţie flagrantă cu prevederile legi COMUNICAT DE PRESĂ Inaugurarea sediului neterminat al Primăriei Dărmăneşti a fost transformată în șuetă electorală În contradicţie flagrantă cu prevederile legi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALDE DÂMBOVIŢA: INAUGURAREA SEDIULUI PRIMĂRIEI DĂRMĂNEŞTI – ŞUETĂ ELECTORALĂ”

ALDE DÂMBOVIŢA: INAUGURAREA SEDIULUI PRIMĂRIEI DĂRMĂNEŞTI – ŞUETĂ ELECTORALĂ”

ALDE DÂMBOVIŢA: INAUGURAREA SEDIULUI PRIMĂRIEI DĂRMĂNEŞTI – ŞUETĂ ELECTORALĂ”

COMUNICAT DE PRESĂ

Inaugurarea sediului neterminat al Primăriei Dărmăneşti a fost transformată în șuetă electorală

În contradicţie flagrantă cu prevederile legislative ale alegerilor locale şi în dispreţul legilor nescrise ale bunului simţ, fără niciun pic de jenă  vizavi de ceilalţi competitori politici, primarul comunei Dărmăneşti, venerabilul Matei Gheboianu, a transformat un eveniment ce ţinea de administraţia publică într-un soi de șuetă electorală, în beneficiul direct al candidatului PSD la Primăria Dărmăneşti, acelaşi venerabil Matei Gheboianu.

Inaugurarea sediului nou, dar neterminat al primăriei, o investiţie realizată cu fonduri europene, a fost transformată într-o întrunire electorală social-democrată, cu membrii de partid şi simpatizanţi cu eşarfe roşii la gât, cărora le-au fost distribuite la greu ziare şi pliante cu conţinut electoral. N-a fost chip să se taie panglica inaugurală, repetăm, nu la sediul local de partid, ci la sediul încă în lucru al primăriei, înainte ca venerabilul edil să citească lista de consilieri, poticnit şi pe un ton domol, care ne-a  dus cu gândul la Neica Zaharia Trahanache şi ceilalţi eroi ai farsei electorale magistral zugrăvită de inegalabilul şi mereu actualul Caragiale.

    O farsă pe care cetăţenii din Dărmăneşti o trăiesc aievea în aceste zile, când un primar încurcă până şi numele partidului pentru care candidează şi taie “pamblici” la o clădire în curs de reamenajare şi la o stradă asfaltată acum câteva luni de zile.

      Ne exprimăm convingerea că legea este aceeaşi pentru toţi şi nu poate fi călcată în picioare nici la Dărmăneşti şi nici altundeva, fără ca cei care se fac vinovaţi să dea socoteală.

Departamentul de comunicare al ALDE Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.