//
ALT PREFECT ÎN DÂMBOVIŢA: IOAN MARINESCU, ÎNLOCUIT CU ANTONEL JÎJÎIE Reviewed by Momizat on . Vehiculată de ceva timp, schimbarea lui Ioan Marinescu din funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa a avut loc astăzi, Guvernul Cioloş numindu-l în locul său p Vehiculată de ceva timp, schimbarea lui Ioan Marinescu din funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa a avut loc astăzi, Guvernul Cioloş numindu-l în locul său p Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ALT PREFECT ÎN DÂMBOVIŢA: IOAN MARINESCU, ÎNLOCUIT CU ANTONEL JÎJÎIE

ALT PREFECT ÎN DÂMBOVIŢA: IOAN MARINESCU, ÎNLOCUIT CU ANTONEL JÎJÎIE

ALT PREFECT ÎN DÂMBOVIŢA: IOAN MARINESCU, ÎNLOCUIT CU ANTONEL JÎJÎIE

Vehiculată de ceva timp, schimbarea lui Ioan Marinescu din funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa a avut loc astăzi, Guvernul Cioloş numindu-l în locul său pe Antonel Jîjîie, subprefect până acum. 

Odată cu Ioan Marinescu, au fost înlocuiţi şi prefectii din Alba, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Brăila, Galaţi, Satu Mare, Vaslui şi Argeş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a spus, pe acest subiect: „Eu apreciez foarte mult activitatea domnului Marinescu în funcţia de prefect. A fost un prefect echilibrat, un om foarte muncitor, şi extrem de implicat în rezolvarea problemelor judeţului Dâmboviţa. Ca urmare, pot să spun astăzi că un calificativ pe care ar trebui să i-l dau este acela de prefect foarte bun. Mai departe, sigur, rămâne ca dânsul să-şi facă propria evaluare: dacă ia un alt drum sau dacă doreşte să se întoarcă în PSD. Eu îl consider unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi, vă asigur, un om valoros din punct de vedere politic cu care am putea să ne consolidăm echipa pentru alegerile locale din 2016”.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.