//
BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL Reviewed by Momizat on .   Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa și Primăria municipiului Târgovişte  au organizat  o bursă a locurilor de muncă. Aceasta a av   Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa și Primăria municipiului Târgovişte  au organizat  o bursă a locurilor de muncă. Aceasta a av Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa

și Primăria municipiului Târgovişte  au organizat  o bursă a locurilor de muncă. Aceasta a avut scopul de a-i ajuta mai ales pe beneficiarii ajutorului minim garantat să-şi găsească un loc de muncă.

 

Agenţii economici prezenţi la bursă au venit cu oferte de angajare de care au putut profita din plin şi persoanele necalificate. Acestora li s-a oferit posibilitatea de a învăţa o meserie la locul de muncă. Constanţa Anghel, director executiv al AJOFM Dâmboviţa, a precizat:

Au confirmat participarea 16 agenţi economici care au locuri de muncă din diferite domenii de activitate, respectiv din domeniul construcţiilor, din domeniul serviciilor, din agricultură.  

 

Deşi au venit în număr mare la bursa locurilor de muncă şi au dat navală să intre în sala în care îi aşteptau reprezentanţii agenţilor economici, atunci când a fost vorba despre angajare, lucrurile s-au complicat brusc. Întrebaţi dacă ar merge la serviciu, beneficiarii ajutorului social au răspuns:

 – Noi avem şase copii,  patru la şcoală, doi mici. Şi dacă cade în gârlă şi moare? Nouă nu ne trebuie leafă mare, ne trebuie tot banii noştri, cât am avut până acu’, şi să ne lase-n pace…

Altă femeie ne-a spus: Am unu’ de doi ani, pe asta, de două luni, mai una de trei ani, n-am cu cine să le las.

 Pentru cele 292 de locuri de muncă vacante, la Bursa Locurilor de Muncă  au participat  257 de persoane. Dintre  acestea, 89 au fost selectate în vederea încadrării în muncă. Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa vor şti peste o lună câte dintre aceste persoane vor fi şi angajate.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.