//
CLM TÂRGOVIŞTE: REZULTATUL ALEGERILOR PENTRU VICEPRIMARI, DECIS LA DIFERENŢĂ DE UN VOT Reviewed by Momizat on . Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte a debutat într-o atmosferă tensionată. Miza, importantă: cele două posturi de viceprimar. Şi nu n Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte a debutat într-o atmosferă tensionată. Miza, importantă: cele două posturi de viceprimar. Şi nu n Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CLM TÂRGOVIŞTE: REZULTATUL ALEGERILOR PENTRU VICEPRIMARI, DECIS LA DIFERENŢĂ DE UN VOT

CLM TÂRGOVIŞTE: REZULTATUL ALEGERILOR PENTRU VICEPRIMARI, DECIS LA DIFERENŢĂ DE UN VOT

CLM TÂRGOVIŞTE: REZULTATUL ALEGERILOR PENTRU VICEPRIMARI, DECIS LA DIFERENŢĂ DE UN VOT

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte a debutat într-o atmosferă tensionată. Miza, importantă: cele două posturi de viceprimar. Şi nu numai atât. Poate că asta a şi făcut ca în sală de să afle numeroşi reprezentanţi ai PNL şi ai UNPR  Dâmboviţa. Progresiştii aşteptau intrarea în CLM Târgovişte a lui Victor Şencu, în locul lui Cosmin Bozieru. Dacă ordinea de zi propusă de convocator cuprindea şapte puncte, două dintre acestea vizând alegerea unui viceprimar şi a unui consilier municipal cu atribuţiuni de viceprimar, reprezentanţii PNL au cerut introducerea unui proiect care punea în discuţie înlocuirea primarului interimar Cristian Stan. Pe hârtie, PSD şi PNL aveau, la începutul şedinţei, câte zece consilieri municipali. Echilibrul a început să se clătine odată cu votul dat pe marginea propunerii de suplimentare a ordinii de zi: 9-9. Scorul arăta că un consilier PNL n-a votat în favoarea propunerii partidului. Şi, implicit, că există o breşă în echipă.

Inutil pentru PNL şi UNPR să reia calculele şi să spere într-un rezultat favorabil. Motiv pentru care, cei veniţi să asiste la şedinţă s-au retras. Odată cu ei, şi consilierii municipali ai PNL. Nu toţi, însă. Avea să rămână la masa de consiliu Claudiu Dumitrescu, gestul acestuia lămurind „misterul” votului care nu ieşea la numărătoarea PNL.

Odată majoritatea stabilită, au fost aleşi cei doi noi componenţi ai executivului: Tudorică Răducanu – viceprimar, Andrei Albu – consilier municipal cu atribuţiuni de viceprimar.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.