//
COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA APEI ÎN LUNGULEȚU Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Lungulețu, în data de 10.10.2022, între orele 08:00-16:00, pent Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Lungulețu, în data de 10.10.2022, între orele 08:00-16:00, pent Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA APEI ÎN LUNGULEȚU

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA APEI ÎN LUNGULEȚU

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA APEI ÎN LUNGULEȚU

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Lungulețu, în data de 10.10.2022, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.