//
COMPANIA DE APĂ: VA FI ÎNTRERUPTĂ FURNIZAREA APEI, PE TIMPUL NOPȚII, ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște - Dâmbovița anunță: ”Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna IULIE care ne anunță Compania de Apă Târgoviște - Dâmbovița anunță: ”Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna IULIE care ne anunță Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » COMPANIA DE APĂ: VA FI ÎNTRERUPTĂ FURNIZAREA APEI, PE TIMPUL NOPȚII, ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ

COMPANIA DE APĂ: VA FI ÎNTRERUPTĂ FURNIZAREA APEI, PE TIMPUL NOPȚII, ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ

COMPANIA DE APĂ: VA FI ÎNTRERUPTĂ FURNIZAREA APEI, PE TIMPUL NOPȚII, ÎN COMUNA VALEA LUNGĂ

Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița anunță: ”Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă precum și prognoza pentru luna IULIE care ne anunță o perioadă caniculară și săracă în precipitații, vă informăm că se întrerupe furnizarea apei, pe timpul nopții, în perioada 15.07.2022 – 24.07.2022, între orele 22:00 – 5:00, în comuna Valea Lungă, satele Valea Lungă Cricov, Moșia Mică, Gorgota, Stubeie-Tisa, Ogrea și Valea Mare pentru refacerea rezervei de apă.

Facem apel ca, în perioadele secetoase din an, populația să nu folosească apa potabilă pentru irigații ci doar în scop menajer.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”.

Reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița le cer scuze abonaților pentru disconfortul creat.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.