//
DÂMBOVIŢA: COMBINEZOANE DE PROTECŢIE ŞI DEZINFECTANT, DIN COREEA DE SUD Reviewed by Momizat on . Astăzi, au ajuns în județul Dâmboviţa 1.380 de combinezoane de protecție şi 45 de litri de dezinfectant de nivel înalt, destinat suprafețelor, echipamentelor şi Astăzi, au ajuns în județul Dâmboviţa 1.380 de combinezoane de protecție şi 45 de litri de dezinfectant de nivel înalt, destinat suprafețelor, echipamentelor şi Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DÂMBOVIŢA: COMBINEZOANE DE PROTECŢIE ŞI DEZINFECTANT, DIN COREEA DE SUD

DÂMBOVIŢA: COMBINEZOANE DE PROTECŢIE ŞI DEZINFECTANT, DIN COREEA DE SUD

DÂMBOVIŢA: COMBINEZOANE DE PROTECŢIE ŞI DEZINFECTANT, DIN COREEA DE SUD

Astăzi, au ajuns în județul Dâmboviţa 1.380 de combinezoane de protecție şi 45 de litri de dezinfectant de nivel înalt, destinat suprafețelor, echipamentelor şi instrumentarului medical, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I Dâmboviţa.

Echipamentele de protecție vor fi distribuite de ISU Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă Târgovişte şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, fiind destinate personalului medical şi non-medical care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină a pacienților suspecți ori confirmați cu COVID-19.

Echipamentele au fost aduse ieri dimineață în România, cu o aeronavă NATO, din Coreea de Sud. Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.