//
DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, PREZENT LA LANSAREA FILIALEI FORȚA DREPTEI ARGEȘ Reviewed by Momizat on . Sâmbătă, 18 iunie, a fost anunțată oficial constituirea filialei județene Forța Dreptei Argeș, eveniment la care au participat Ludovic Orban, președintele parti Sâmbătă, 18 iunie, a fost anunțată oficial constituirea filialei județene Forța Dreptei Argeș, eveniment la care au participat Ludovic Orban, președintele parti Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, PREZENT LA LANSAREA FILIALEI FORȚA DREPTEI ARGEȘ

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, PREZENT LA LANSAREA FILIALEI FORȚA DREPTEI ARGEȘ

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, PREZENT LA LANSAREA FILIALEI FORȚA DREPTEI ARGEȘ

Sâmbătă, 18 iunie, a fost anunțată oficial constituirea filialei județene Forța Dreptei Argeș, eveniment la care au participat Ludovic Orban, președintele partidului și parlamentari membri fondatori ai formațiunii politice. Printre aceștia s-a aflat deputatul Gabriel Plăiașu, președinte Forța Dreptei Dâmbovița. Cu ocazia evenimentului, Gabriel Plăiașu, a subliniat: ”Am fost astăzi, alături de Ludovic Orban și parlamentari membri fondatori ai Forța Dreptei, la Pitești, la evenimentul de lansare a filialei Forța Dreptei Argeș. Transmit felicitări președintelui județean – Emanuel Soare și deputatului Adrian Miuțescu pentru reușita de a crea o echipă cu adevărat liberală, puternică și motivată să ducă spre victorie Partidul Forța Dreptei.

România mai are o șansă la dezvoltare prin oamenii corecți care aleg să facă politică, prin oamenii de dreapta ce-și pun valorile și principiile mai presus de orice, prin Forța Dreptei! Construcția noastră se mărește și devine mai puternică pe zi ce trece, dovadă fiind și lansarea filialei Argeș, reprezentând continuitatea liberalismului în județul său de origine”, a spus Gabriel Plăiașu, membru al Grupului deputaților independenți de dreapta.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.