//
FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA ȘELARU, ÎNTRERUPTĂ ÎN DATA DE 12 IULIE Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Șelaru în data de 12.07.2023, între orele Comunicat de presă Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Șelaru în data de 12.07.2023, între orele Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA ȘELARU, ÎNTRERUPTĂ ÎN DATA DE 12 IULIE

FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA ȘELARU, ÎNTRERUPTĂ ÎN DATA DE 12 IULIE

FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA ȘELARU, ÎNTRERUPTĂ ÎN DATA DE 12 IULIE

Comunicat de presă

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Șelaru în data de 12.07.2023, între orele 14:0024:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Reprezentanții Companiei de Apă le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.