//
INCENDIU LA MĂNĂSTIREA NUCET. FLĂCĂRILE AU CUPRINS ACOPERIȘUL CHILIILOR Reviewed by Momizat on . Un incendiu a izbucnit în această seară la acoperișul chiliilor de la Mănăstirea Nucet. Din fericire, nu sunt victime. Intervenția rapidă a pompierilor a salvat Un incendiu a izbucnit în această seară la acoperișul chiliilor de la Mănăstirea Nucet. Din fericire, nu sunt victime. Intervenția rapidă a pompierilor a salvat Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » INCENDIU LA MĂNĂSTIREA NUCET. FLĂCĂRILE AU CUPRINS ACOPERIȘUL CHILIILOR

INCENDIU LA MĂNĂSTIREA NUCET. FLĂCĂRILE AU CUPRINS ACOPERIȘUL CHILIILOR

INCENDIU LA MĂNĂSTIREA NUCET. FLĂCĂRILE AU CUPRINS ACOPERIȘUL CHILIILOR

Un incendiu a izbucnit în această seară la acoperișul chiliilor de la Mănăstirea Nucet. Din fericire, nu sunt victime. Intervenția rapidă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor paraclisul mănăstirii, construit din lemn, după cum precizează reprezentanții ISU Basarab I Dâmbovița. În momentul sosirii primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul chiliilor, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Au fost mobilizate forțe de la mai multe subunități cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și trei ambulanțe – una SMURD și două SAJ. Concomitent cu operațiunea de stingere a fost asigurată și evacuarea bunurilor din chilii.

Acum se acționează pentru decopertarea acoperișului și verificarea spațiilor în vederea identificării eventualelor focare ascunse.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.