//
INVITAȚIE LANSATĂ COPIILOR, DAR ȘI ADULȚILOR, PENTRU 1 IUNIE: VENIȚI LA AnimaȚie 2023! Reviewed by Momizat on . Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Teatrul Tony Bulandra Târgoviște organizează în fiecare an, în data de 01 iunie, Festivalul AnimaȚie, eveniment ded Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Teatrul Tony Bulandra Târgoviște organizează în fiecare an, în data de 01 iunie, Festivalul AnimaȚie, eveniment ded Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » INVITAȚIE LANSATĂ COPIILOR, DAR ȘI ADULȚILOR, PENTRU 1 IUNIE: VENIȚI LA AnimaȚie 2023!

INVITAȚIE LANSATĂ COPIILOR, DAR ȘI ADULȚILOR, PENTRU 1 IUNIE: VENIȚI LA AnimaȚie 2023!

INVITAȚIE LANSATĂ COPIILOR, DAR ȘI ADULȚILOR, PENTRU 1 IUNIE: VENIȚI LA AnimaȚie 2023!

Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Teatrul Tony Bulandra Târgoviște organizează în fiecare an, în data de 01 iunie, Festivalul AnimaȚie, eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului.
Programul acestei zile speciale oferă ateliere de teatru, ateliere de pictură, concerte, momente de dans, concursuri sportive și multe alte surprize, culminând cu Parada dedicată copiilor care va avea loc începând cu ora 18:00, animată de glasul și râsetele micuților, dar și de ale părinților.
”Avem atâtea să vă povestim, dragi copii și părinți târgovișteni, încât în ziua de 1 iunie vă așteptăm de la răsăritul soarelui și până la apus, la activități colorate și vesele care vă vor implica în mod direct.
AnimaȚie înseamnă divertisment în aer liber, departe de tablete și televizoare. Copilăria este la mare căutare! Vă invităm să o petreceți alături de noi!”, a transmis echipa Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște.

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.