//
LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR AVEA LA ROBINETE APĂ DIN ZONA MONTANĂ Reviewed by Momizat on . Locuitorii oraşului Pucioasa, au trăit până acum cu teama că furnizarea apei potabile, provenite din baraj, va fi sistată, indiferent de anotimp. În sfârşit, pr Locuitorii oraşului Pucioasa, au trăit până acum cu teama că furnizarea apei potabile, provenite din baraj, va fi sistată, indiferent de anotimp. În sfârşit, pr Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR AVEA LA ROBINETE APĂ DIN ZONA MONTANĂ

LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR AVEA LA ROBINETE APĂ DIN ZONA MONTANĂ

LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR AVEA LA ROBINETE APĂ DIN ZONA MONTANĂ

Locuitorii oraşului Pucioasa, au trăit până acum cu teama că furnizarea apei potabile, provenite din baraj, va fi sistată, indiferent de anotimp. În sfârşit, problema veche de 30 de ani a apei potabile din oraşului Pucioasa va fi rezolvată. Primarul Constantin Ana a anunţat că au fost finalizate cu o jumătate de an mai devreme faţă de termenul iniţial lucrările la aducţiunea care va prelua apa din zona montană (Bolboci, 7 Izvoare, Răteiu).

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa: De trei ani şi jumătate m-aţi auzit vorbind despre problema apei la Pucioasa. Astăzi, va anunţ cu satisfacţie ca lucrările la aducţiunea de apă potabilizabilă s-au terminat. Suntem în faza în care facem probe de presiune şi lucrăm la finalizarea tuturor documentelor necesare recepţiei la terminarea lucrărilor. Am convenit cu cei de la Compania de Apă că trebuie să înceapă toate demersurile pentru autorizarea acestei surse. (…) S-a lucrat într-un ritm foarte intens, foarte profesionist, şi, deşi termenul era de 7-8 luni, vă spun că într-o lună s-a reuşit terminarea acestei investiţii.

Pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la sursa de apă şi la calitatea acesteia, primarul vrea să organizeze deplasări cu locuitorii oraşului pe acest traseu al apei:

Cea mai mare teamă a mea este că această fobie, care a existat în Pucioasa, în ultimii 30 de ani, legată de sursa de apă, ne va face să ignorăm calitatea apei şi să fim reticenţi în faţa noii realităţi: apa pe care o s-o avem la robinet, în curând, va fi de cea mai bună calitate. O să fac excursii tematice în care o să le demonstrez (locuitorilor oraşului n.n) c ă sursa de apă este extraordinară, o să le arătăm traseul şi tot ce înseamnă captarea, toate punctele de unde se încarcă această aducţiune – Bolboci, 7 Izvoare, Răteiu – foarte multe surse de foarte bună calitate.

Investiţia este finalizată, fiind acum în lucru detaliile pentru încheierea documentelor de recepţie a lucrărilor.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.