//
MAI MULTE LOCALITĂȚI DÂMBOVIȚENE, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE Reviewed by Momizat on . Astăzi, de Sfânta Maria Mare, a fost sărbătoare în mai multe localități dâmbovițene! În ziua Adormirii Maicii Domnului, autoritățile și locuitorii din Bucșani, Astăzi, de Sfânta Maria Mare, a fost sărbătoare în mai multe localități dâmbovițene! În ziua Adormirii Maicii Domnului, autoritățile și locuitorii din Bucșani, Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MAI MULTE LOCALITĂȚI DÂMBOVIȚENE, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE

MAI MULTE LOCALITĂȚI DÂMBOVIȚENE, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE

MAI MULTE LOCALITĂȚI DÂMBOVIȚENE, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE

Astăzi, de Sfânta Maria Mare, a fost sărbătoare în mai multe localități dâmbovițene! În ziua Adormirii Maicii Domnului, autoritățile și locuitorii din Bucșani, Potlogi și Văleni-Dâmbovița au sărbătorit zilele localităților cu momente speciale menite să aducă momente de bucurie și relaxare pentru participanți.

Au fost alături de locuitorii și primarii comunităților aflate în sărbătoare prefectul județului, parlamentari, primari, consilieri și membrii ai PSD Dâmbovița.

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis: „Astăzi, în ziua Praznicului Adormirii Maicii Domnului, locuitorii din Bucșani, Potlogi și Văleni Dâmbovița au sărbătorit ziua comunelor lor.

Mii de oameni au ieșit din case pentru a se bucura de surprizele pregătite special pentru această frumoasă zi.

Tot astăzi, a fost inaugurat și noul sediu al Primăriei Bucșani. Cetățenii comunei vor fi primiți de acum în spații moderne, dovadă a respectului pe care autoritățile din Bucșani îl poartă oamenilor de care se îngrijesc.

Le urăm „La Mulți Ani” tuturor, multă sănătate și spor în tot ceea ce și-au propus.

Ca o adevărată ECHIPĂ, suntem și vom fi alături de locuitorii acestui județ, așa cum, de altfel, arătăm acest lucru în fiecare zi!

La Mulți Ani, Bucșani!

La Mulți Ani, Potlogi!

La Mulți Ani, Văleni Dâmbovița!

La Mulți Ani celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria!”

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.