//
MORENI: 15 – 17 IUNIE, CEA DE-A NOUA EDIŢIE A FESTIVALULUI CUNUNA PETROLULUI Reviewed by Momizat on . În perioada 15 - 17 iunie, la Moreni a avut loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară şi Muzică Populară, pentru copii, Cununa Petrolulu În perioada 15 - 17 iunie, la Moreni a avut loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară şi Muzică Populară, pentru copii, Cununa Petrolulu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MORENI: 15 – 17 IUNIE, CEA DE-A NOUA EDIŢIE A FESTIVALULUI CUNUNA PETROLULUI

MORENI: 15 – 17 IUNIE, CEA DE-A NOUA EDIŢIE A FESTIVALULUI CUNUNA PETROLULUI

MORENI: 15 – 17 IUNIE, CEA DE-A NOUA EDIŢIE A FESTIVALULUI CUNUNA PETROLULUI

În perioada 15 – 17 iunie, la Moreni a avut loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară şi Muzică Populară, pentru copii, Cununa Petrolului, manifestare găzduită de Clubul Flacăra din municipiu. S-au înscris în concurs aproximativ 300 de copii, veniţi de la Cluburi şi Palate ale Copiilor, dar şi de la licee de profil, din 30 de judeţe.

Pentru al nouălea an consecutiv evoluţiile pe scenă au fost notate de aceeaşi echipă de juraţi, din care au făcut parte artişti cunoscuţi de muzică uşoară şi populară, printre care Mihai Constantinescu, Laurenţiu Cazan, Ilie Micolov, Adrian Daminescu alături de alte nume din domeniul cultural. Juriul a fost şi anul acesta prezidat de Titus Andrei.

Concursul a fost structurat pe mai multe secţiuni: muzică uşoară, muzică populară, grupuri vocal-instrumentale, creaţie muzică uşoară şi şlagăre româneşti.

Şi de data aceasta, juriul a avut o misiune dificilă, tinerele talente impresionând prin calităţile vocale, sensibilitate şi dăruire.

Fiecare seară a festivalului a fost încheiată cu recitaluri susţinute de artişti îndrăgiţi, care au stârnit ropote de aplauze

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.