//
PRESIUNE SCĂZUTĂ LA APA POTABILĂ ÎN ZONA DE NORD A TÂRGOVIȘTEI ȘI ÎN MAI MULTE COMUNE Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă                Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 27.06.2024, începând cu ora 09:30 până în jurul orelor 15.00, se Comunicat de presă                Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 27.06.2024, începând cu ora 09:30 până în jurul orelor 15.00, se Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PRESIUNE SCĂZUTĂ LA APA POTABILĂ ÎN ZONA DE NORD A TÂRGOVIȘTEI ȘI ÎN MAI MULTE COMUNE

PRESIUNE SCĂZUTĂ LA APA POTABILĂ ÎN ZONA DE NORD A TÂRGOVIȘTEI ȘI ÎN MAI MULTE COMUNE

PRESIUNE SCĂZUTĂ LA APA POTABILĂ ÎN ZONA DE NORD A TÂRGOVIȘTEI ȘI ÎN MAI MULTE COMUNE

Comunicat de presă

               Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 27.06.2024, începând cu ora 09:30 până în jurul orelor 15.00, se furnizează apa potabilă cu presiune redusă în Zona de Nord a Municipiului Târgoviște și comunele alimentate din Sistem: Aninoasa, Șotânga, Doicești, Răzvad și Gura Ocniței, din cauza unei avarii majore la conducta de aducțiune apă potabilă, Stație pompare Dragomirești Nord – Rezervoare Priseaca. 

                Având in vedere ca ne confruntăm cu o reducere constantă a debitelor de apă ale sursei cauzată de secetă, fenomen ce nu poate fi prevenit și nici stopat, în aceste perioade orice consum exagerat poate conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei pentru o parte din consumatori.    

                Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

               Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

               Compania de apă Târgoviște Dâmbovița le cerem scuze abonaților pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta reducere de presiune a apei potabile.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.