//
PRIMARUL INTERIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE A VOTAT PENTRU UN „PREȘEDINTE ECHILIBRAT” Reviewed by Momizat on . Printre cai care și-au exrimat dreptul de a-și alege președintele, s-a aflat și Ciprian Prisăcaru, primarul interimar al municipiului Târgoviște. Însoțit de câț Printre cai care și-au exrimat dreptul de a-și alege președintele, s-a aflat și Ciprian Prisăcaru, primarul interimar al municipiului Târgoviște. Însoțit de câț Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PRIMARUL INTERIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE A VOTAT PENTRU UN „PREȘEDINTE ECHILIBRAT”

PRIMARUL INTERIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE A VOTAT PENTRU UN „PREȘEDINTE ECHILIBRAT”

PRIMARUL INTERIMAR AL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE A VOTAT PENTRU UN „PREȘEDINTE ECHILIBRAT”

Printre cai care și-au exrimat dreptul de a-și alege președintele, s-a aflat și Ciprian Prisăcaru, primarul interimar al municipiului Târgoviște. Însoțit de câțiva membri ai ACL Dâmbovița. Ciprian Prisăcaru a mers la secția de votare nr. 33, amplasată în Colegiul Economic „Ion Ghica”.

Ciprian Prisăcaru a declarat: „Ca de fiecare dată, am votat cu sufletul deschis, cu încredere. Am votat pentru un președinte care să ne dea demnitatea de a fi români, pentru că mândria este un păcat biblic. Am votat pentru un președinte care să vorbească mai puțin și să facă mai mult, pentru un președinte echilibrat, bun mediator, care să poată strânge pe toată lumea la masă, care să poată oferi posibilitatea românilor, așa cum am spus și data trecută, să-și crească copiii aici, în țară”.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.