//
PROIECTUL CARE VIZEZĂ CARTIERUL PUCIOASA SAT, ”UN PARIU CÂȘTIGAT” Reviewed by Momizat on . Primarul Constantin Ana a postat pe Facebook două poze din 2016 și mai multe realizate acum, aproape de finalizarea primului proiect european, în care se vede s Primarul Constantin Ana a postat pe Facebook două poze din 2016 și mai multe realizate acum, aproape de finalizarea primului proiect european, în care se vede s Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PROIECTUL CARE VIZEZĂ CARTIERUL PUCIOASA SAT, ”UN PARIU CÂȘTIGAT”

PROIECTUL CARE VIZEZĂ CARTIERUL PUCIOASA SAT, ”UN PARIU CÂȘTIGAT”

PROIECTUL CARE VIZEZĂ CARTIERUL PUCIOASA SAT, ”UN PARIU CÂȘTIGAT”

Primarul Constantin Ana a postat pe Facebook două poze din 2016 și mai multe realizate acum, aproape de finalizarea primului proiect european, în care se vede schimbarea infrastructurii rutiere a cartierului Pucioasa Sat.

„Satisfacția este imensă, cu atât mai mult cu cât sunt convins că nu o să pierdem niciun „pariu” și o să onorăm toate promisiunile făcute!”, declară primarul. Totodată, anunță că urmează multe schimbări în oraș: „Pe lână celelalte 16 proiecte europene aflate în implementare, în diverse stadii, de luni repornește și investiția prin PNDL din cartierele Bela și Șerbănești, iar în cursul săptamânii viitoare vom lansa licitația pentru reabilitarea a 15 străzi importante ale orașului, ce fac obiectul unui proiect finanțat prin PJDL.”

Primarul Constantin Ana a adăugat: „PORCĂRIE, ALEEA ARDEALULUI, FÂNTANILOR, jos garajele! Venim!”

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.