//
PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ DE TRĂDARE PE PRIMARUL COMUNEI ODOBEŞTI. ACESTA A TRECUT LA PNL Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul da COMUNICAT DE PRESĂ Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul da Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ DE TRĂDARE PE PRIMARUL COMUNEI ODOBEŞTI. ACESTA A TRECUT LA PNL

PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ DE TRĂDARE PE PRIMARUL COMUNEI ODOBEŞTI. ACESTA A TRECUT LA PNL

PSD DÂMBOVIŢA ÎL ACUZĂ DE TRĂDARE PE PRIMARUL COMUNEI ODOBEŞTI. ACESTA A TRECUT LA PNL

COMUNICAT DE PRESĂ

Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul dat unor oameni care te-au susținut, ești mai mult decât neserios, chiar demonstrezi că ai un caracter duplicitar.

Primarul comunei Odobești, Alecu Nicolae, este suma tuturor acestor caracteristici: trădător, neserios și duplicitar!

Borcanul cu miere pe care liberalii i l-au promis nu are nicio legătură cu viitoare proiecte pentru comuna Odobești! Trecerea în barca PNL Dâmboviţa este strict legată de funcția deținută de un membru al familiei într-o anumită instituție a statului. Alecu Nicolae a cedat șantajului PNL Dâmboviţa, al prefectului județului și al guvernului Orban.

Din păcate pentru cetățenii din Odobești, interesele lor nu primează. Alecu Nicolae a avut grijă să vândă interesele oamenilor pentru funcțiile rudelor.

Cât despre primirea acestuia în PNL, Alecu Nicolae ar trebui să-și pună următoarea întrebare: ce părere au liberalii dâmbovițeni despre el, dacă nu și-au dat interesul să-i facă măcar o fotografie de campanie? Folosește aceeași fotografie făcută în sediul PSD.

Biroul de presă PSD Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.