//
PUCIOASA: BikeXpert ALPIN CHALLENGE A REUNIT 500 DE CICLIȘTI Reviewed by Momizat on . Weekend-ul acesta, la Pucioasa, a fost lansată o invitație la pedalat, adică la mișcare în aer liber și bucurie. Zona Parcului Central a devenit neîncăpătoare p Weekend-ul acesta, la Pucioasa, a fost lansată o invitație la pedalat, adică la mișcare în aer liber și bucurie. Zona Parcului Central a devenit neîncăpătoare p Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PUCIOASA: BikeXpert ALPIN CHALLENGE A REUNIT 500 DE CICLIȘTI

PUCIOASA: BikeXpert ALPIN CHALLENGE A REUNIT 500 DE CICLIȘTI

PUCIOASA: BikeXpert ALPIN CHALLENGE A REUNIT 500 DE CICLIȘTI

Weekend-ul acesta, la Pucioasa, a fost lansată o invitație la pedalat, adică la mișcare în aer liber și bucurie. Zona Parcului Central a devenit neîncăpătoare pentru cicliștii care au participat la BikeXpert Alpine Challenge, competiție care a ajuns la ediția a VIII-a și a reunit anul acesta, 500 de participanți. Evenimentul își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănătos de petrecere al timpului liber în natură și să reprezinte o provocare pentru riderii care aleg tura lungă.

Participanții au pornit din fața Parcului Central și au avut de parcurs trei trasee: unul de 21 km, altul de 44 km și, cel mai dificil, de 75 km. Iar cel mai important, competiția nu a avut ca scop principal câștigul propriu-zis, ci câștigul de experiențe, de momente de neuitat, energie bună, dată de grup și stare de bine! Mai mult, s-au strâns donații pentru asociația MagiCamp, care sprijină copiii bolnavi de cancer.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.