//
SENATORUL PSD TITUS CORLĂȚEAN: PSD NU VA VOTA GUVERNUL COALIȚIEI Reviewed by Momizat on . Parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, a anunțat senatorul Titus Corlățean, vicepreședintele PSD, în cadrul unei conferințe susținu Parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, a anunțat senatorul Titus Corlățean, vicepreședintele PSD, în cadrul unei conferințe susținu Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL PSD TITUS CORLĂȚEAN: PSD NU VA VOTA GUVERNUL COALIȚIEI

SENATORUL PSD TITUS CORLĂȚEAN: PSD NU VA VOTA GUVERNUL COALIȚIEI

SENATORUL PSD TITUS CORLĂȚEAN: PSD NU VA VOTA GUVERNUL COALIȚIEI

Parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR, a anunțat senatorul Titus Corlățean, vicepreședintele PSD, în cadrul unei conferințe susținute astăzi, 22 decembrie, la Târgoviște:

„Este o formulă lipsită de legitimitatea votului popular, pe care un președinte al unora dintre români încearcă să o impună, și este posibil să o impună, într-un mod discreționar și neconstituțional (…).

Conducerea națională a PSD a spus foarte clar, reiterez și eu de aici de la Târgoviște, PSD nu va vota acest Guvern care se prefigurează, un guvern de coaliție total ilegitim. Este o formulă lipsită de legitimitatea votului popular, pe care un președinte al unora dintre români încearcă să o impună, și este posibil să o impună, într-un mod discreționar și neconstituțional. PSD va vota împotriva acestui Guvern și noi ne vom face datoria, vă anunț de pe acum, sub forma unei opoziții absolute, opoziții totale, împotriva unei guvernări ilegitime și care deja arată semne foarte serioase de slăbiciune prin lipsă de coeziune și prin presiuni în interiorul celor care doresc să preia guvernarea fără a avea legitimitatea votului popular. Nu întâmplător PSD nu s-a prezentat la consultările organizate la președinție, pentru că nu reprezintă decât un exercițiu inutil, o farsă și nu suntem de acord să participăm la această farsă. Structurile Parlamentului se constituie, ne-am luptat și am reușit să obținem respectarea ponderii rezultate din configurația din votul popular, pentru că a fost tentația USR-PLUS în principal, de a prelua ilegal poziții câștigate prin vot de către PSD. Am securizat votul cetățenilor români care a fost acordat Partidului Social Democrat”, a declarat senatorul Titus Corlățean, vicepreședinte PSD.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.