//
TÂRGOVIŞTE – GAZDA OLIMPIADEI DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ Reviewed by Momizat on . Municipiul Târgovişte găzduieşte Olimpiada naţională de limba şi literatura română pentru elevii de liceu, concurs care se desfăşoară în perioada 20-24 aprilie. Municipiul Târgovişte găzduieşte Olimpiada naţională de limba şi literatura română pentru elevii de liceu, concurs care se desfăşoară în perioada 20-24 aprilie. Rating: 0
You Are Here: Home » Educatie » TÂRGOVIŞTE – GAZDA OLIMPIADEI DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

TÂRGOVIŞTE – GAZDA OLIMPIADEI DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

TÂRGOVIŞTE – GAZDA OLIMPIADEI DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

Municipiul Târgovişte găzduieşte Olimpiada naţională de limba şi literatura română pentru elevii de liceu, concurs care se desfăşoară în perioada 20-24 aprilie. Deschiderea a avut loc la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, în prezenţa elevilor care s-au calificat pentru această etapă şi a profesorilor. La eveniment au mai participat reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, membri ai Comisiei centrale şi reprezentanţi ai liceului care a găzduit festivitatea de deschidere.

Potrivit calendarului olimpiadei, joi, 21 aprilie, are loc proba scrisă, iar vineri şi sâmbătă (22-23 aprilie), elevii îşi vor demonstra cunoştinţele de limbă şi literatură română în cadrul probei orale. În orele libere, elevii şi profesorii vor vizita obiectivele turistice din municipiu şi din judeţ.

prezidiu

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.