//
TEREN DE SPORT, REALIZAT PRIN PJDL, INAUGURAT ÎN COMUNA BĂRBULEȚU Reviewed by Momizat on . O nouă investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost inaugurată. Este vorba despre un teren de sport, cu suprafață de joc sintetică, O nouă investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost inaugurată. Este vorba despre un teren de sport, cu suprafață de joc sintetică, Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TEREN DE SPORT, REALIZAT PRIN PJDL, INAUGURAT ÎN COMUNA BĂRBULEȚU

TEREN DE SPORT, REALIZAT PRIN PJDL, INAUGURAT ÎN COMUNA BĂRBULEȚU

TEREN DE SPORT, REALIZAT PRIN PJDL, INAUGURAT ÎN COMUNA BĂRBULEȚU

O nouă investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost inaugurată. Este vorba despre un teren de sport, cu suprafață de joc sintetică, pentru tinerii și copii din comuna Bărbulețu!

Investiția, în valoare totală de 560.000 lei, a fost realizată în urma parteneriatului dintre Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Bărbulețu, forul administrativ județean contribuind cu aproape 250.000 de lei.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița: ”Nu este singura investiție susținută de Consiliul Județean Dâmbovița. În parteneriat cu primăria Bărbulețu mai avem proiectul de modernizare a mai multor străzi, șanțuri și podețe în comună. Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 1.000.000 de lei, diferența până la 2.640.000 de lei fiind suportată de administrația locală. Consiliul Județean Dâmbovița este partenerul tuturor comunităților locale!”.

Marian Alexe, primarul comunei Bărbulețu: „Este un proiect pe care ni l-am dorit (…) Nu ne vom opri aici pentru că Programul Județean de Dezvoltare Locală este pentru comunitățile mici o mină de aur. Să ne ajute Dumnezeu ca așa cum a fost până acum așa să fie și de aici înainte!”

La inaugurarea terenului de sport au mai participat, alături de autoritățile locale, profesori, elevi, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, deputatul Carmen Holban, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, subprefectul județului, Marian Tănase, primarii localităților Voinești, Doicești, Șotânga, consilieri locali și județeni.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.