//
VISUL UNEI NOPȚI DE PRIMĂVARĂ, LA TEATRUL TONY BULANDRA DIN TÂRGOVIȘTE Reviewed by Momizat on . În visul unei nopți de primăvară, se făcea că obiectele de recuzită de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, obișnuite cu luminile scenei și cu aplauzele de În visul unei nopți de primăvară, se făcea că obiectele de recuzită de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, obișnuite cu luminile scenei și cu aplauzele de Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » VISUL UNEI NOPȚI DE PRIMĂVARĂ, LA TEATRUL TONY BULANDRA DIN TÂRGOVIȘTE

VISUL UNEI NOPȚI DE PRIMĂVARĂ, LA TEATRUL TONY BULANDRA DIN TÂRGOVIȘTE

VISUL UNEI NOPȚI DE PRIMĂVARĂ, LA TEATRUL TONY BULANDRA DIN TÂRGOVIȘTE

În visul unei nopți de primăvară, se făcea că obiectele de recuzită de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, obișnuite cu luminile scenei și cu aplauzele de la sfârșitul spectacolelor, au pus la cale o ieșire la rampă. Își doreau foarte mult să fie distribuite într-un spectacol numai al lor, fără personajele pe care le însoțesc sau le înveșmântează în reprezentanții, așa că au stabilit să se întâlnească în foaierul Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, și nu în orice zi, ci duminică, 27 martie, tocmai de Ziua Mondială a Teatrului (La mulți ani spectaculoși, dragă Teatrule!). Se pare că Irina Silaghi a prins de veste și a decis să le dea o mână de ajutor. Alții spun că ea ar fi fost cea care le-ar fi dat ideea. Nu mai contează, cert e că planul le-a reușit. Așa se face că sabia lui Othello, veșmintele Maurului, rochii din ”Livada de vișini” și multe alte obiecte de recuzită au transformat un visul unei nopți în fantezia unei seri de primăvară. Spectatorii au aflat astfel poveștile interesante ale obiectelor care îmbracă scena sau personajele din spectacole.

Visul a fost posibil și datorită multor oameni ai Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște. Și Complexul Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște a avut o contribuție aparte. Cu toții au crezut în el și l-au transformat într-o seară de neuitat.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.