//
A FOST LANSATĂ FORȚA DREPTEI DÂMBOVIȚA. LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA EVENIMENT Reviewed by Momizat on . Astăzi, a fost lansată organizația județeană Dâmbovița Forța Dreptei, în prezența președintelui Ludovic Orban, și a reprezentanților nou-înființatei filiale, ca Astăzi, a fost lansată organizația județeană Dâmbovița Forța Dreptei, în prezența președintelui Ludovic Orban, și a reprezentanților nou-înființatei filiale, ca Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » A FOST LANSATĂ FORȚA DREPTEI DÂMBOVIȚA. LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA EVENIMENT

A FOST LANSATĂ FORȚA DREPTEI DÂMBOVIȚA. LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA EVENIMENT

A FOST LANSATĂ FORȚA DREPTEI DÂMBOVIȚA. LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA EVENIMENT

Astăzi, a fost lansată organizația județeană Dâmbovița Forța Dreptei, în prezența președintelui Ludovic Orban, și a reprezentanților nou-înființatei filiale, care va fi condusă de un grup de inițiativă format din 13 membri.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Grupului de Inițiativă, deputatul Gabriel Plăiașu, a precizat:
”Suntem la început de drum, știm foarte bine ce responsabilitate avem. Este o conducere foarte tânără, media de vârstă fiind stricată de mine și de Ovidiu Băsceanu, care este purtător de cuvânt, amândoi membri de partid, dar care ne regăsim astăzi într-o altă structură politică. Am refuzat să rămânem în Partidul Național Liberal pentru că n-am dorit să ne asociem politic cu Partidul Social Democrat care a fost, în permanență, adversarul nostru politic”.

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”Am pornit pe acest drum pentru că astăzi în România nu mai există nicio formațiune politică de centru-dreapta, care să reprezinte clasa de mijloc, electoratul dinamic, oamenii care au muncit și care trăiesc dintr-o pensie câștigată ca rezultat al muncii depuse o viață. Am pornit această construcție pentru că am avut credința că acești oameni au nevoie de un reprezentat politic și că România nu poate fi lăsată captivă în tentaculele unei caracatițe care s-a constituit printr-o alianță contra naturii între PSD și ceea ce a fost PNL. (…) O mare parte dintre cetățeni sunt nemulțumiți de modul în care s-a făcut și se face politică în România. Avem convingerea că putem să construim o forță politică cu oameni de caracter, oameni dedicați interesului public și cu oameni care au capacitatea de a lua decizii care să facă bine comunităților locale”.

La evenimentul de la Dâmbovița au participat mai mulți membri ai conducerii centrale Forța Dreptei.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.