//
ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN POTLOGI ȘI ODOBEȘTI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comunele Potlogi și Odobești, în data de 15.11.2022 între orele 08:00-16:00, pentr COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comunele Potlogi și Odobești, în data de 15.11.2022 între orele 08:00-16:00, pentr Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN POTLOGI ȘI ODOBEȘTI

ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN POTLOGI ȘI ODOBEȘTI

ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN POTLOGI ȘI ODOBEȘTI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comunele Potlogi și Odobești, în data de 15.11.2022 între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.