//
APA POTABILĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA TĂTĂRANI Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani, în data d Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani, în data d Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » APA POTABILĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA TĂTĂRANI

APA POTABILĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA TĂTĂRANI

APA POTABILĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA TĂTĂRANI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru, din comuna Tătărani, în data de 13.11.2023, între orele 08:0016:00, pentru igienizarea rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.