//
CELE MAI FRUMOASE ZONE ALE ORAȘULUI PUCIOASA VOR PUTEA FI VĂZUTE ȘI DIN TRENULEȚ! Reviewed by Momizat on . Turiștii, dar și locuitorii din Pucioasa, vor putea admira cele mai frumoase locuri ale orașului, cunoscută stațiune balneoclimatică, într-o plimbare cu trenule Turiștii, dar și locuitorii din Pucioasa, vor putea admira cele mai frumoase locuri ale orașului, cunoscută stațiune balneoclimatică, într-o plimbare cu trenule Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CELE MAI FRUMOASE ZONE ALE ORAȘULUI PUCIOASA VOR PUTEA FI VĂZUTE ȘI DIN TRENULEȚ!

CELE MAI FRUMOASE ZONE ALE ORAȘULUI PUCIOASA VOR PUTEA FI VĂZUTE ȘI DIN TRENULEȚ!

CELE MAI FRUMOASE ZONE ALE ORAȘULUI PUCIOASA VOR PUTEA FI VĂZUTE ȘI DIN TRENULEȚ!

Turiștii, dar și locuitorii din Pucioasa, vor putea admira cele mai frumoase locuri ale orașului, cunoscută stațiune balneoclimatică, într-o plimbare cu trenulețul. ”E păcat ca acest frumos oraș să rămână nedescoperit, atât de turiști, dar mai ales de către locuitorii săi! Zilele acestea am mai făcut un pas important pentru a „deschide” orașul! Vă spun acest lucru pentru că s-a finalizat licitația pentru achiziția „trenulețului” ce va pune in valoare frumoasele zone ale orașului nostru!”, a anunțat pe Facebook primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Trenulețul va fi livrat in câteva luni și va arăta exact ca cel din fotografia alăturate, ne asigură edilul orașului-stațiune.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.