//
DÂMBOVIŢA: CURSURI SUSPENDATE ÎN CÂTEVA UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT Reviewed by Momizat on . În prima zi de după vacanţa de iarnă, la Şcoala Generală din Tărtăşeşti şi în unităţile arondate au fost suspendate cursurile, iar elevii care locuiesc în Gorgo În prima zi de după vacanţa de iarnă, la Şcoala Generală din Tărtăşeşti şi în unităţile arondate au fost suspendate cursurile, iar elevii care locuiesc în Gorgo Rating: 0
You Are Here: Home » Educatie » DÂMBOVIŢA: CURSURI SUSPENDATE ÎN CÂTEVA UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT

DÂMBOVIŢA: CURSURI SUSPENDATE ÎN CÂTEVA UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT

DÂMBOVIŢA: CURSURI SUSPENDATE ÎN CÂTEVA UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT

În prima zi de după vacanţa de iarnă, la Şcoala Generală din Tărtăşeşti şi în unităţile arondate au fost suspendate cursurile, iar elevii care locuiesc în Gorgota şi învaţă la şcoala din Răzvad au rămas acasă. Situaţia din unităţile de învăţământ dâmboviţene a fost reanalizată de conducerea Inspectoratului Şcolar General Dâmboviţa împreună cu conducerile grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ, apărând decizia de suspendare a cursurilor în anumite cazuri.

Astfel, marţi, 10 ianuarie, vor fi închise Grădiniţele Nr. 1 şi Nr. 2 din Ocniţa, dar şi Şcoala Gimnazială din comuna amintită. 

Vor rămâne acasă şi elevii ciclului primar ai Şcolii Niculeşti, dar şi preşcolarii de aici, decizia fiind luată din cauza apariţiei unor defecţiuni la sistemul de încălzire.

Vor fi suspendate cursurile şi la Colegiul Economic Ion Ghica din Târgovişte, motivul fiind dat de faptul că unitatea de învăţământ are mulţi elevi navetişti care ajung cu greu la şcoală din cauza vremii. 

Şi cei aprovimativ 40 de elevi din Gorgota, care învaţă la şcoala Răzvad, se bucură în continuare de vacanţa prelungită, urmând să rămână şi mâine acasă.

Nu aceeaşi în situaţie se află elevii Şcolii Gimnaziale din Tărtăşeşti care trebuie să se întoarcă marţi, 10 ianuarie, la şcoală, după vacanţa de iarnă şi o zi de repaos.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.