//
DEPUTATUL PSD IOAN VULPESCU, DECLARAŢII DESPRE CRIZA PRIN CARE TRECE ROMÂNIA Reviewed by Momizat on . Deputatul PSD de Dâmbovița, Ioan Vulpescu, a vorbit despre situaţia actuală a României, în contextul pandemiei de Covid-19, precizând: „Avem un scenariu foarte Deputatul PSD de Dâmbovița, Ioan Vulpescu, a vorbit despre situaţia actuală a României, în contextul pandemiei de Covid-19, precizând: „Avem un scenariu foarte Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PSD IOAN VULPESCU, DECLARAŢII DESPRE CRIZA PRIN CARE TRECE ROMÂNIA

DEPUTATUL PSD IOAN VULPESCU, DECLARAŢII DESPRE CRIZA PRIN CARE TRECE ROMÂNIA

DEPUTATUL PSD IOAN VULPESCU, DECLARAŢII DESPRE CRIZA PRIN CARE TRECE ROMÂNIA

Deputatul PSD de Dâmbovița, Ioan Vulpescu, a vorbit despre situaţia actuală a României, în contextul pandemiei de Covid-19, precizând:

„Avem un scenariu foarte simplu. O țară europeană își pierde ministrul Sănătății în plină pandemie. O țară în care armonia alianței de guvernare de la dreapta spectrului politic se strică după o romanță care a durat câteva luni. O țară în care metaforele grelei moșteniri și ale sacrificiului politic sunt singurele explicații (devenite deja populiste) pentru incompetența și interesele celor aflați la guvernare. O țară în care moartea pricinuită nu de boală, ci de eroarea umană, se explică prin mecanica robinetului de la țeava de oxigen.

Nu știm de ce destinul acestei țări, numită România, arată tot mai neprogresist, noneuropean și antidemocratic; dar ce știm e că ultimele 48 de ore sunt cu siguranță parte a acțiunilor întreprinse de Comitetul Interministerial pentru Revenirea la Normalitate, pe care Premierul Cîțu l-a format tocmai ca să ne simțim în siguranță. Pentru că doar așa, România Normală, cel mai popular mit liberal, are o noimă”, a declarat deputatul Ioan Vulpescu.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.