//
PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, INFECTAT CU SARS COV-2. EDILUL A TRANSMIS UN MESAJ PE FACEBOOK Reviewed by Momizat on . Primarul comunei, Emanuel Spătaru, a fost confirmat cu COVID-19. Edilul a făcut acest anunţ pe Facebook, unde a notat: Dragii mei,Din pacate virusul nu iartă pe Primarul comunei, Emanuel Spătaru, a fost confirmat cu COVID-19. Edilul a făcut acest anunţ pe Facebook, unde a notat: Dragii mei,Din pacate virusul nu iartă pe Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, INFECTAT CU SARS COV-2. EDILUL A TRANSMIS UN MESAJ PE FACEBOOK

PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, INFECTAT CU SARS COV-2. EDILUL A TRANSMIS UN MESAJ PE FACEBOOK

PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, INFECTAT CU SARS COV-2. EDILUL A TRANSMIS UN MESAJ PE FACEBOOK

Primarul comunei, Emanuel Spătaru, a fost confirmat cu COVID-19. Edilul a făcut acest anunţ pe Facebook, unde a notat:

Dragii mei,
Din pacate virusul nu iartă pe nimeni!
În calitate de primar al comunei Răzvad, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut, a ieşit pozitiv. Sunt deja internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgoviște-Secția Boli Infecțioase, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2. 
Zilele trecute am prezentat simptomele unei răceli si pentru a nu exista vreo suspiciune și a pune în pericol și pe ceilalți, am mers la spital și m-am testat. Acum, starea mea de sănătate este bună, insa fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetațenii din comuna Răzvad. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru ca pericolul nu a trecut! 
Vă transmit tuturor multă sănătate şi vă sfătuiesc să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!
Va imbratisez, al dumneavoastra primar!
P.S.
Ma voi face bine, si revin la treabă

Şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a fost confirmat cu Covid-19.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.