//
PSD DÂMBOVIŢA: ”PNL TÂRGOVIŞTE DECLARĂ RĂZBOI COMBINATULUI DE OŢELURI SPECIALE” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Măsura radicală cerută de PNLTârgoviște a fost pusă în practică săptămâna aceasta: 1200 de oțelari dâmbovițeni își pierd locurile de muncă. P COMUNICAT DE PRESĂ Măsura radicală cerută de PNLTârgoviște a fost pusă în practică săptămâna aceasta: 1200 de oțelari dâmbovițeni își pierd locurile de muncă. P Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » PSD DÂMBOVIŢA: ”PNL TÂRGOVIŞTE DECLARĂ RĂZBOI COMBINATULUI DE OŢELURI SPECIALE”

PSD DÂMBOVIŢA: ”PNL TÂRGOVIŞTE DECLARĂ RĂZBOI COMBINATULUI DE OŢELURI SPECIALE”

PSD DÂMBOVIŢA: ”PNL TÂRGOVIŞTE DECLARĂ RĂZBOI COMBINATULUI DE OŢELURI SPECIALE”

COMUNICAT DE PRESĂ

Măsura radicală cerută de PNLTârgoviște a fost pusă în practică săptămâna aceasta: 1200 de oțelari dâmbovițeni își pierd locurile de muncă.

Pe 13 noiembrie anul trecut, un lider liberal declara că, în cazul Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște, trebuie luate măsuri radicale. Din păcate, acest lucru s-a și întâmplat.

Criza economică generată de COVID-19 a fost o lovitură grea pentru industria târgovișteană și cea națională!

Inadmisibil este și faptul că, deși situația angajaților de la COS Târgoviște era cunoscută de Guvernul Orban, liberalii nu au făcut nimic pentru ca aceasta să fie rezolvată. Orice implicare din partea statului era oportună și binevenită, însă PNL Târgoviște doar a arătat cu degetul Combinatul uitând că, în istoria de 50 de ani a acestuia, a fost motorul economic al acestui oraș și județ.

Dar, pentru că Orban și partidul său nu au fost în stare să prevadă o singura măsură benefică pentru industria grea, aceasta își găsește sfârșitul în Târgoviște din cauza liberalilor.

Mai grav este că liberalii dâmbovițeni se folosesc de nenorocirea unor oameni pentru a strânge voturi, uitând că tocmai ei au cerut măsuri radicale împotriva Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște.

COS Târgoviște nu trebuie să dispară, iar cei 1200 de angajații nu trebuie să rămână pe drumuri.

PSD Dâmbovița face un apel către toți parlamentarii dâmbovițeni, indiferent de culoarea politică, să sprijine eforturile sindicaliștilor de a găsi cea mai bună variantă pentru ca această emblemă a județului să-și continue activitatea.

PSD Dâmbovița îl asigură pe Nicolae Dragodănescu, președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, că vocea oțelarilor târgovișteni va fi auzită în Parlamentul României și de guvernul român!

Soluții există, iar noi vom susține punctul de vedere al muncitorilor de la COS.

Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița,

Costin Cozma

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.