//
PUCIOASA: ŞEDINŢĂ FESTIVĂ DE ÎNVESTIRE A CONSILIULUI LOCAL ŞI A PRIMARULUI Reviewed by Momizat on . Astăzi, a avut loc şedinţa festivă de învestire a Consiliului Local şi a primarului reales al orașului Pucioasa, Constantin Ana. La evenimentul găzduit de Centr Astăzi, a avut loc şedinţa festivă de învestire a Consiliului Local şi a primarului reales al orașului Pucioasa, Constantin Ana. La evenimentul găzduit de Centr Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » PUCIOASA: ŞEDINŢĂ FESTIVĂ DE ÎNVESTIRE A CONSILIULUI LOCAL ŞI A PRIMARULUI

PUCIOASA: ŞEDINŢĂ FESTIVĂ DE ÎNVESTIRE A CONSILIULUI LOCAL ŞI A PRIMARULUI

PUCIOASA: ŞEDINŢĂ FESTIVĂ DE ÎNVESTIRE A CONSILIULUI LOCAL ŞI A PRIMARULUI

Astăzi, a avut loc şedinţa festivă de învestire a Consiliului Local şi a primarului reales al orașului Pucioasa, Constantin Ana. La evenimentul găzduit de Centrul Cultural European din Pucioasa, au fost prezenți: Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa și preşedintele ales al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorii PSD Titus Corlăţean şi Ionuţ Vulpescu. Reales în funcția de primar al orașului cu un scor zdrobitor, Constantin Ana a ținut să le mulțumească locuitorilor oraşului Pucioasa:

„Este mandatul în care cu adevărat vom face lucruri memorabile. Sper ca acest lucru să fie înţeles şi de consiliul local. Să fim parteneri întru dezvoltarea oraşului. Să construim cera ce ne-am propus. Tot ceea ce se întâmplă în Pucioasa se desfăşoară în jurul omului, al cetăţeanului. El este personajul principal în administraţie, pentru el lucrăm şi aşa trebuie să se întâmple peste tot. Lucrurile bune vor continua. Lucrurile rele le vom îndrepta. O să creştem un pic stricteţea şi rigoarea pentru că la Pucioasa pe lângă străzi, parcuri, clădiri, trebuie să construim împreună şi respectul, prietenia. Trebuie să învăţăm să conservăm tot ceea ce am realizat. Este păcat să irosim timpul curăţând în urma unora care nu înţeleg că avem şi reguli care trebuie respectate. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, le mulţumesc şi celor care nu m-au votat. Îi rog pe toţi să aibă încredere în mine şi în echipa mea. Sunt aici să facem lucrurile bune pe care toţi le aşteaptă”, a declarat Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa.

Și preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a mulțumit locuitorilor orașului, subliniind că la Pucioasa, Constantin Ana a reușit în primul mandat să atragă cele mai multe proiecte europene de dezvoltare din Regiunea Sud Muntenia.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.