//
REPREZENTANŢII ACL CRITICĂ ACTUALA RECTIFICARE BUGETARĂ Reviewed by Momizat on .   Reprezentanții ACL se arată nemulţumiţi de modul în care au fost împărţiţi banii în cadrul actualei rectificări bugetare, pe care o consideră o încercare   Reprezentanții ACL se arată nemulţumiţi de modul în care au fost împărţiţi banii în cadrul actualei rectificări bugetare, pe care o consideră o încercare Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » REPREZENTANŢII ACL CRITICĂ ACTUALA RECTIFICARE BUGETARĂ

REPREZENTANŢII ACL CRITICĂ ACTUALA RECTIFICARE BUGETARĂ

REPREZENTANŢII ACL CRITICĂ ACTUALA RECTIFICARE BUGETARĂ

vladu 1 oct

 

Reprezentanții ACL se arată nemulţumiţi de modul în care au fost împărţiţi banii în cadrul actualei rectificări bugetare, pe care o consideră o încercare a guvernului de a-i mitui pe primari. Într-+o recentă conferinţă de presă, deputatul  Iulian Vladu, preşedintele PDL Dâmboviţa a spus:

„Rectificarea bugetară pe care o face domnul Victor Viorel Ponta, un prim-ministru iresponsabil, aruncă România într-un dezastru economic. După ce a venit cu pomeni electorale, fără să indice suma pentru aceste pomeni electorale, astăzi vine cu o rectificare negativă pentru a cumpăra voturi, pentru a cumpăra primarii, crezând că primarii pot veni cu voturi. Dar nu va reuși să cumpere conștiința oamenilor. A reușit prin această rectificare bugetară să taie bani de la investiții și să pierdem peste 100.000 de locuri de muncă”.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.