//
LUI LUDOVIC ORBAN ÎI ESTE MILĂ DE PRIMARII CARE AU PLECAT LA PSD Reviewed by Momizat on . Președintele interimar al PNL Dâmbovița, proaspăt revenit pe plaiuri dâmbovițene în această postură, analizează și situația primarilor care au profitat de preve Președintele interimar al PNL Dâmbovița, proaspăt revenit pe plaiuri dâmbovițene în această postură, analizează și situația primarilor care au profitat de preve Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » LUI LUDOVIC ORBAN ÎI ESTE MILĂ DE PRIMARII CARE AU PLECAT LA PSD

LUI LUDOVIC ORBAN ÎI ESTE MILĂ DE PRIMARII CARE AU PLECAT LA PSD

LUI LUDOVIC ORBAN ÎI ESTE MILĂ DE PRIMARII CARE AU PLECAT LA PSD

ludovic orban

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, proaspăt revenit pe plaiuri dâmbovițene în această postură, analizează și situația primarilor care au profitat de prevederile Ordonanței 55 pentru a pleca din opoziție, la putere. Și, cum, în Dâmbovița, fenomenul întrece toate estimările/așteptările de la nivel județean sau chiar central, discuția pe această temă este și ceva mai apăsată. Departe de a-i „mustra” public pe edilii care au trecut la PSD, Ludovic Orban spune chiar cu nedisimulată sinceritate că nutrește față de aceștia sentimente de milă. Iată: „Iar primarii care pleacă… vă spun sincer, mi-e milă de ei! Nici măcar n-o să apuce să intre, să se așeze la masă. O să primească niște firimituri în antecameră și, după ce se vor termina alegerile prezidențiale, o să li se trântească ușa în nas și n-o să mai aibă loc la masă”.

Asta, în condiţiile în care, cu câteva fraze mai sus, acelaşi Ludovic Orban spunea: Rețineți atât: suma de 200 de milioane de euro dată pentru primari, care au fost alocați către Ministerul Dezvoltării și care au fost folosiți pentru a racola primari ai altor partide politice”.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.