//
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGOVIȘTE A INTRAT ÎN PATRIMONIUL CJD ȘI VA FI REABILITATĂ Reviewed by Momizat on . Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița, iar forul administrativ va face demersurile necesare pentru reabilita și Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița, iar forul administrativ va face demersurile necesare pentru reabilita și Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SALA SPORTURILOR DIN TÂRGOVIȘTE A INTRAT ÎN PATRIMONIUL CJD ȘI VA FI REABILITATĂ

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGOVIȘTE A INTRAT ÎN PATRIMONIUL CJD ȘI VA FI REABILITATĂ

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGOVIȘTE A INTRAT ÎN PATRIMONIUL CJD ȘI VA FI REABILITATĂ

Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița, iar forul administrativ va face demersurile necesare pentru reabilita și moderniza clădirea.

Pe acest subiect, Consiliul Județean Dâmbovița a transmis un comunicat de presă:

”Reabilitarea Sălii Spoturilor din municipiul Târgoviște este de astăzi o certitudine!

În ședința de Guvern de astăzi, 17 noiembrie 2022, a fost aprobată hotărârea prin care Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD). Urmare a acestei decizii, în anul 2023 Consiliul Județean Dâmbovița va face demersurile necesare în scopul reabilitării și modernizării acestei clădiri emblematice pentru județul nostru, din punct de vedere al utilizării și arhitecturii sale.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, salută decizia luată de Guvernul României, aceasta fiind o șansă pentru ca Sala Sporturilor din municipiul Târgoviște să devină o adevărată arenă, în care sportivii și suporterii să beneficieze de condiții optime atunci când participă la competițiile sportive.

Corneliu Ștefan, președintele CJD: „Este un moment important pentru sportul dâmbovițean. Vestea pe care am primit-o astăzi, aceea a trecerii în patrimoniul județean a Sălii Sporturilor din municipiul Târgoviște, nu poate decât să ne bucure! Odată cu această decizie, voi demara, alături de aparatul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, toate demersurile necesare în vederea derulării unui amplu proces de reabilitare și modernizare a acestei clădiri. Investiția ce urmează a fi realizată va da posibilitatea găzduirii de diferite evenimente sportive și nu numai, și va contribui la creșterea notorietății municipiului Târgoviște și județului Dâmbovița. Într-o economie modernă, sportul este un contributor direct la activitatea economică și, în același timp, un factor puternic motivant pentru organizatorii de evenimente, lucru ce poate avea efecte economice și sociale majore la nivel județean”.

Prin preluarea imobilului în domeniul public al județului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița va întreprinde toate acțiunile necesare îndeplinirii standardelor de calitate pentru o sală sportivă de asemenea importanță, capabilă să găzduiască competiții sportive de anvergură națională și chiar internațională.

Sala Sporturilor din Târgoviște a fost construită în anul 1979 și, până în prezent, a fost gazda a mii de evenimente sportive, culturale și de divertisment”, a transmis Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.