//
SALVAMONTIŞTII DÂMBOVIŢENI – O NOUĂ INTERVENŢIE ÎNCHIATĂ CU SUCCES Reviewed by Momizat on . Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit in data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentr Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit in data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentr Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » SALVAMONTIŞTII DÂMBOVIŢENI – O NOUĂ INTERVENŢIE ÎNCHIATĂ CU SUCCES

SALVAMONTIŞTII DÂMBOVIŢENI – O NOUĂ INTERVENŢIE ÎNCHIATĂ CU SUCCES

SALVAMONTIŞTII DÂMBOVIŢENI – O NOUĂ INTERVENŢIE ÎNCHIATĂ CU SUCCES

Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit in data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentru a ajuta doi turisti blocati cu masina personala. 

Turistii aflati in dificultate au solicitat ajutorul echipelor de interventie si 2 salvatori montani, impreuna cu un echipaj al Postului de Jandarmerie Montana Zanoaga s-au deplasat la locul anterior mentionat, gasind turistii in autoturismul personal, autoturism echipat cu anvelope de vara si tractiune 2×4, in imposibilitatea de a continua drumul. Salvatorii au montat lanturile antiderapante si au escortat autoturismul pana la baza Salvamont Zanoaga, turistii aflandu-se in afara oricarui pericol.

Tragem un semnal de alarma si dorim sa atentionam turistii ce vin in zona montana sa aiba autoturismul echipat corespunzator sezonului de iarna.

In caz de urgenta puteti apela la numarul unic de urgenta 112, la Dispeceratul National Salvamont  0-SALVAMONT sau direct la Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685.

Sef Serviciu Deaconescu Stefan Razvan 

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.