//
DÂMBOVIŢA – ÎN CURÂND, VOR FI DESCHISE ALTE PATRU FLUXURI DE VACCINARE Reviewed by Momizat on . Acţiunea de imunizare a populaţiei împotriva virusului Sars Cov 2 a debutat în Dâmboviţa în urmă cu o lună, mai exact în data de 4 ianuarie. În judeţ, funcţione Acţiunea de imunizare a populaţiei împotriva virusului Sars Cov 2 a debutat în Dâmboviţa în urmă cu o lună, mai exact în data de 4 ianuarie. În judeţ, funcţione Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DÂMBOVIŢA – ÎN CURÂND, VOR FI DESCHISE ALTE PATRU FLUXURI DE VACCINARE

DÂMBOVIŢA – ÎN CURÂND, VOR FI DESCHISE ALTE PATRU FLUXURI DE VACCINARE

DÂMBOVIŢA – ÎN CURÂND, VOR FI DESCHISE ALTE PATRU FLUXURI DE VACCINARE

Acţiunea de imunizare a populaţiei împotriva virusului Sars Cov 2 a debutat în Dâmboviţa în urmă cu o lună, mai exact în data de 4 ianuarie. În judeţ, funcţionează, în acest moment, cinci centre de vaccinare care sunt amenajate în unităţile sanitare din municipiile Târgovişte şi Moreni şi din oraşele Pucioasa, Găeşti şi Titu. Dacă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte funcţionează trei fluxuri de vaccinare, celelalte spitale au câte un flux.  

Din data de 15 februarie, în judeţul Dâmboviţa, vor fi deschise alte patru fluxuri de vaccinare: două fluxuri în municipiul Târgovişte, mai exact în Centrul de zi „Arlechino”, unul la Centrul Rezidenţial de Primire în Regim de urgenţă pentru victimele violenţei Domestice „Împreuna vom reuşi”, iar unul va fi deschis la Răcari.  Alte centre de vaccinare din judeţ sunt pregătite, dar urmează să fie deschise în funcţie de numărul dozelor de vaccin care vor fi repartizate judeţului.   

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.