//
TÂRGOVIŞTE – INCENDIU LA O FABRICĂ DE MOBILĂ Reviewed by Momizat on . Un incendiu a izbucnit, în această seară, la o fabrică de mobilă, din municipiul Târgovişte. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, focu Un incendiu a izbucnit, în această seară, la o fabrică de mobilă, din municipiul Târgovişte. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, focu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGOVIŞTE – INCENDIU LA O FABRICĂ DE MOBILĂ

TÂRGOVIŞTE – INCENDIU LA O FABRICĂ DE MOBILĂ

TÂRGOVIŞTE – INCENDIU LA O FABRICĂ DE MOBILĂ

Un incendiu a izbucnit, în această seară, la o fabrică de mobilă, din municipiul Târgovişte. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, focul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 3000 metri pătraţi. În clădire se aflau depozite de lemn, vopseluri şi diluanţi. Pentru stingerea incendiului au intervenit 11 autospeciale, o autoscară de la ISU Dâmboviţa şi patru autospeciale de la SVSU Târgovişte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, incendiul a fost localizat.

Nu au fost înregistrate victime.

Pentru protejarea populaţie din Târgovişte care ar putea fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT prin care li se recomandă cetăţenilor să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.