//
ALEGERI LOCALE 2020. PSD DÂMBOVIŢA ÎI ACUZĂ PE LIBERALI DE MITĂ ELECTORALĂ. COMUNICAT DE PRESĂ Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ MITĂ ELECTORALĂ, „Dâmboviţa normală” în viziunea PNL! Ipocrizia liberalilor dâmboviţeni nu are margini. Începând de la candidatul PNL Dâmbovi COMUNICAT DE PRESĂ MITĂ ELECTORALĂ, „Dâmboviţa normală” în viziunea PNL! Ipocrizia liberalilor dâmboviţeni nu are margini. Începând de la candidatul PNL Dâmbovi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEGERI LOCALE 2020. PSD DÂMBOVIŢA ÎI ACUZĂ PE LIBERALI DE MITĂ ELECTORALĂ. COMUNICAT DE PRESĂ

ALEGERI LOCALE 2020. PSD DÂMBOVIŢA ÎI ACUZĂ PE LIBERALI DE MITĂ ELECTORALĂ. COMUNICAT DE PRESĂ

ALEGERI LOCALE 2020. PSD DÂMBOVIŢA ÎI ACUZĂ PE LIBERALI DE MITĂ ELECTORALĂ. COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

MITĂ ELECTORALĂ, „Dâmboviţa normală” în viziunea PNL!

Ipocrizia liberalilor dâmboviţeni nu are margini. Începând de la candidatul PNL Dâmboviţa la Consiliul Judeţean până la ultimul consilier local liberal din acest județ.

Ies în conferințe de presă, postează pe rețelele de socializare, apar la televiziuni și vorbesc de „România normală”, se victimizează pentru că așa dă bine la alegători, dar în același timp împart plase cu bere, făină, zahăr și ulei.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa ar trebui să lase de o parte fățărnicia și să recunoască public faptul că atât el, cât și șefii lui de la Bucureşti sunt cei care, în momentul de față, aprobă și încurajează MITA ELECTORALĂ.

Astăzi, mai mulți oameni din comuna Valea Mare au fost contactați personal de un liberal aflat pe listele Consiliului Local, care le-a oferit bunuri în scopul de a-i determina să îl voteze pe candidatul PNL la funcția de primar al comunei Valea Mare, dar și pe Sorin Ion la funcția de președinte de Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Un echipaj de poliție l-a prins pe liberal cu un portbagaj plin de pachete care conțineau 1 kg de făină, 1 kg de zahăr, o sticlă de ulei și o sticlă de bere. Pachete precum cele din portbagajul liberalului au fost împărțite de acesta, astăzi, mai multor alegători domiciliați pe raza comunei Valea Mare.

Suntem convinși că organele competente își vor face datoria, cum suntem la fel de convinși că unul dintre principalii beneficiari ai MITEI ELECTORALE, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, se va victimiza și va poza doar în inspector școlar. Dânsul va spune că nu știe, nu cunoaște și habar nu are că voturile pentru funcția la care aspiră sunt cumpărate cu zahăr, făină, bere și ulei.

A fost doar inspector școlar când PNL, partidul din partea căruia candidează, nu a majorat pensiile cu 40%, s-a ascuns în spatele funcției când alocațiile nu au fost dublate, dar acum nu mai are cum să se ascundă: în folosul lui a fost dată MITĂ ELECTORALĂ.

Pe lângă oamenii legii, suntem convinși că liberalii dâmbovițeni vor fi judecați pe 27 septembrie.

PSD Dâmbovița

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200019

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.