//
ALIMENTE, HAINE, RECHIZITE ŞI JUCĂRII PENTRU PERSOANE DEFAVORIZATE DIN TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Asociaţia "Împreună pentru Târgovişte" sau, ca să respectăm prezentarea de pe afişul de mai jos, Gabriel Boriga şi Asociaţia "Împreună pentru Târgovişte" au ini Asociaţia "Împreună pentru Târgovişte" sau, ca să respectăm prezentarea de pe afişul de mai jos, Gabriel Boriga şi Asociaţia "Împreună pentru Târgovişte" au ini Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ALIMENTE, HAINE, RECHIZITE ŞI JUCĂRII PENTRU PERSOANE DEFAVORIZATE DIN TÂRGOVIŞTE

ALIMENTE, HAINE, RECHIZITE ŞI JUCĂRII PENTRU PERSOANE DEFAVORIZATE DIN TÂRGOVIŞTE

ALIMENTE, HAINE, RECHIZITE ŞI JUCĂRII PENTRU PERSOANE DEFAVORIZATE DIN TÂRGOVIŞTE

Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” sau, ca să respectăm prezentarea de pe afişul de mai jos, Gabriel Boriga şi Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” au iniţiat o campanie umanitară intitulată „Un Crăciun fericit tuturor”, la care s-a alăturat şi Crucea Roşie Dâmboviţa. Târgoviştenii care vor să ofere o mică bucurie, în perioada Sărbătorilor de iarnă, unor persoane defavorizate, sunt chemaţi să doneze haine, alimente, jucării sau rechizite.  De acestea vor beneficia zece familii sărace din municipiu, asistaţii Centrului de zi pentru copii cu dizabilităţi şi cei ai Centrului social pentru persoane vârstnice, „Sfânta Elena”, din municipiu. Cele zece familii pe care Asociaţia vrea să ale ajute prin această campanie umanitară înseamnă, de fapt, 47 de persoane, dintre care 21 de adulţi, unul dintre ei cu dizabilităţi, şi 26 de copii, dintre care, unul cu dizabilităţi.

Gabriel Boriga a precizat: „Proiectul este unul umanitar care tinde să promoveze în contextul Sărbătorilor de Iarnă şi al celebrării zilelor internaţionale dedicate drepturilor omului şi solidarităţii oamenilor, valori ale ajutorului reciproc în interiorul comunităţii din municipiul Târgovişte. Se doreşte armonizarea necesităţilor grupurilor defavorizate cu interesul şi spiritul civic al întregii comunităţi, astfel încât, în preajma Sărbătorilor de iarnă, cei care se află într-o situaţie precară să beneficieze de sprijinul celor din jur”.

Campania se derulează în perioada 8-22 decembrie, alimentele şi obiectele donate fiind colectate la sediul Asociaţiei „Împreună pentru Tîrgovişte”, aflat în Centrul Vechi al municipiului.

O precizare de final: nu este obligatoriu ca hainele, rechizitele şi jucăriile să fie noi.10833681_756016614477089_1447949642_n (1)

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.