//
CRISTIAN STAN, REALES ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE Reviewed by Momizat on . Daniel Cristian Stan a fost reconfirmat în această seară în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște, în cadrul Conferinței de alegeri a PSD Târgovi Daniel Cristian Stan a fost reconfirmat în această seară în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște, în cadrul Conferinței de alegeri a PSD Târgovi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CRISTIAN STAN, REALES ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE

CRISTIAN STAN, REALES ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE

CRISTIAN STAN, REALES ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE

Daniel Cristian Stan a fost reconfirmat în această seară în funcția de președinte al Organizației PSD Târgoviște, în cadrul Conferinței de alegeri a PSD Târgoviște, eveniment politic la care au participat câteva sute de social democrați târgovișteni. Delegații l-au votat, în unanimitate, pe Cristian Stan pentru un nou mandat în fruntea Organizației Municipale PSD Târgoviște, organizație pe care o conduce de mai mulți ani.

”Munca politică ne-a dus în poziții decizionale la nivel de administrație, iar munca din acele poziții ne-a adus rezultate politice foarte bune. Și tot așa, din nou și din nou și din nou. O bună recrutare a echipei politice, seriozitatea și buna credință față de ce le-am promis oamenilor au fost mereu atuurile noastre. Aici, la PSD Târgoviște; aici, la PSD Dâmbovița.

Mai mult ca niciodată, suntem o echipă. Mai evident ca oricând, suntem în postura de a produce fapte bune în comunitate. Să facem asta în continuare, cu responsabilitate și încredere!

Tot ceea ce îmi doresc este să fim uniți, să fim în continuare la fel de uniți așa cum am fost și până acum…”, a transmis Cristian Stan, proaspăt reales în funcția de președinte al PSD Târgoviște și primar al municipiului reședință de județ.

Corneliu Ștefan, președintele CJD și PSD Dâmbovița: „Este un moment deosebit de important pentru Organizația PSD Târgoviște, își stabilește echipa de conducere pentru viitoarele alegeri. După cum a spus și primarul municipiului Târgoviște, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, în 2024 ne așteaptă un an foarte greu, în 2024 ne așteaptă un an fără precedent, un an în care vom avea patru rânduri de alegeri, iar la Târgoviște, în 2020, am avut cel mai bun scor politic din istoria Organizației PSD Târgoviște și PSD Dâmbovița, a fost al doilea municipiu reședință de județ, după Buzău, la scorul politic pe care l-am avut la alegerea primarului în Târgoviște. Eu vreau să-i mulțumesc din suflet domnului primar al municipiului Târgoviște, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, social democraților, pentru tot sprijinul pe care ni l-ați dat constant la toate alegerile.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.