//
CUNOSCUTUL TENOR FLORIN GEORGESCU S-A ALĂTURAT ECHIPEI PSD DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa a anunţat, în cadrul unei recente conferinţe de presă câteva nume care s-au alăturat echipei pe care o conduc Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa a anunţat, în cadrul unei recente conferinţe de presă câteva nume care s-au alăturat echipei pe care o conduc Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » CUNOSCUTUL TENOR FLORIN GEORGESCU S-A ALĂTURAT ECHIPEI PSD DÂMBOVIŢA

CUNOSCUTUL TENOR FLORIN GEORGESCU S-A ALĂTURAT ECHIPEI PSD DÂMBOVIŢA

CUNOSCUTUL TENOR FLORIN GEORGESCU S-A ALĂTURAT ECHIPEI PSD DÂMBOVIŢA

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa a anunţat, în cadrul unei recente conferinţe de presă câteva nume care s-au alăturat echipei pe care o conduce.

Unul dintre noii veniţi este cunoscutul tenor Florin Georgescu, acesta urmând, de altfel, să se regăseasca pe lista consilierilor judeţeni, la alegerile locale din iunie 2016. Cu o cariera artistică de excepţie, Florin Georgescu a declarat că vrea să contribuie la revigorarea domeniului cultural, în general, a festivalurilor de muzică din judeţ, în special, dorind să aducă şi alte nume cu greutate, care să evolueze pe scenele acestor evenimente.

Un alt membru nou al echipei social democraţilor este Paul Patic, prodecanul Facultăţii de Inginerie Electronică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte. Şi fostul rector al UVT, Ion Cucui, s-a înscris recent în PSD.

Adrian Ţuţuianu a precizat că activitatea acestora în comisiile de specialitate ale partidului este foarte importantă, graţiei experienţei profesionale pe care o au.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.