//
DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI Reviewed by Momizat on . Carmen Holban, deputat de Dâmbovița din partea PSD, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, în care a subliniat importanța acestei date pentru Carmen Holban, deputat de Dâmbovița din partea PSD, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, în care a subliniat importanța acestei date pentru Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN, MESAJ CU OCAZIA ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

Carmen Holban, deputat de Dâmbovița din partea PSD, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, în care a subliniat importanța acestei date pentru români:

”Anul 1918 reprezintă, în istoria poporului român, anul triumfului idealului naţional, al încununării victorioase a lungului şir de lupte şi sacrificii umane şi materiale pentru făurirea statului naţional unitar.

Noi trebuie să păstrăm viu acest vis şi să-l transmitem generaţiilor viitoare. În această zi de sărbătoare pentru poporul român, avem obligaţia să ne gândim şi la românii care trăiesc în comunităţile din afara graniţelor țării.

De aceea, 1 Decembrie este cea mai importantă și emoționantă sărbătoare a națiunii noastre.

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, Dâmbovița!

La Mulți Ani tuturor românilor!”

Carmen HOLBAN

Deputat PSD de Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.