//
IONUŢ SĂVOIU: PRIORITĂŢILE ACTUALEI SESIUNI PARLAMENTARE Reviewed by Momizat on . Luni, 2 februarie, a început o nouă sesiune parlamentară, ocazie cu care deputatul Ionuţ Săvoiu a subliniat, într-un comunicat de presă, obiectivele pe care ale Luni, 2 februarie, a început o nouă sesiune parlamentară, ocazie cu care deputatul Ionuţ Săvoiu a subliniat, într-un comunicat de presă, obiectivele pe care ale Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » IONUŢ SĂVOIU: PRIORITĂŢILE ACTUALEI SESIUNI PARLAMENTARE

IONUŢ SĂVOIU: PRIORITĂŢILE ACTUALEI SESIUNI PARLAMENTARE

IONUŢ SĂVOIU: PRIORITĂŢILE ACTUALEI SESIUNI PARLAMENTARE

Luni, 2 februarie, a început o nouă sesiune parlamentară, ocazie cu care deputatul Ionuţ Săvoiu a subliniat, într-un comunicat de presă, obiectivele pe care aleşii trebuie să le aibă în atenţie.

În aceastǎ sesiune şi în tot cursul anului 2015 în ansamblu, parlamentarii PSD sunt pregǎtiţi pentru o activitate intensǎ atât în plenul Parlamentului, cât şi în Comisii. Este de datoria noastrǎ sǎ eficentizǎm şi sǎ structurǎm mai  bine activitatea parlamentarǎ pe perioada celor 4 zile ale sǎptǎmânii dedicate activitǎţii legislativului la Bucureşti.

Existǎ foarte multe prioritǎţi legislative cu impact asupra vieţii societǎţii româneşti, printre care aş enumera: modificarea Codului electoral, a Legii finanţǎrii activitǎţii politice, noul Codul fiscal, Legea redevenţelor şi minelor, revizuirea Constituţiei, modificarea Regulamentelor celor douǎ Camere şi Codul de conduitǎ al parlamentarilor.

Este nevoie de recredibilizarea Parlamentului, instituţie fundamentalǎ a democraţiei româneşti, a apropierii acestei instituţii de cetǎţeni, precum şi o mai mare transparenţǎ a activitǎţii parlamentare pentru a întruni aprecierea acestora.

 Deputat PSD Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU

Colegiul nr. 7 Titu

 

 

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.