//
LA APROAPE UN AN DE MANDAT, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA Reviewed by Momizat on . Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a anunţat, în această seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a înaintat demisia din această funcţie. R Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a anunţat, în această seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a înaintat demisia din această funcţie. R Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » LA APROAPE UN AN DE MANDAT, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA

LA APROAPE UN AN DE MANDAT, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA

LA APROAPE UN AN DE MANDAT, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, a anunţat, în această seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a înaintat demisia din această funcţie. Referindu-se la motivele care l-au determinat să ia această decizie, Marius Caraveţeanu a precizat:

„În condiţiile în care există un scurt-circuit de colaborare cu conducerea naţională, un scurt-circuit care este din cauza unor colegi pe care îi considerai în echipă, am decis să fac acest lucru, asumându-mi gestul demisiei. A nu se înţelege că există un singur motiv şi o singură persoană (…) ca într-un pahar cu apă în care aproape în fiecare zi se mai adaugă o picătură, de cele mai multe ori, picăturile amare, şi paharul a dat pe exterior”. 

Marius Caraveţeanu a evitat să facă precizări cu privire la situaţii concrete, dar la capitolul persoane care ar fi constribuit la producerea „scurt-circuitului” l-a menţionat pe Gabriel Grozavu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Dâmboviţa, despre care a vorbit în termeni duri:

”… Aş putea să-l nominalizez pe colegul Gabriel Grozavu care, în opinia mea, este cel mai mare rău care se poate întâmpla politicii liberale dâmboviţene”. Marius Caraveţeanu a continuat, subliniind că există un cumul de factori care l-au determinat să-şi dea demisia.

La aproape un an mandat în fruntea organizaţiei judeţene, perioadă care nu a fost scutită de tensiuni interne şi declaraţii tăioase, Marius Caraveţeanu vorbeşte şi despre reproşurile pe care şi le face: ”îmi fac mea culpa faţă de relaţia cu parlamentarii – poate n-am făcut suficient, în relaţia cu primarii – poate n-am făcut suficient, pentru că nu pot să spun că am 19 primari prieteni, ceea ce mi-aş fi dorit. (…) Îmi reproşez şi faptul că turaţia la care motoarele funcţionează în partidul naţional Liberal nu este cea pe care mi-aş fi dorit-o. Dacă suntem unde suntem, iar eu sunt nemulţumit unde suntem, înseamnă că şi liderul are partea de vină”.

Marius Caraveţeanu, care este primar al oraşului Răcari, a precizat că rămâne membru al PNL.

Demisia lui Marius Caraveţeanu va intra în vigoare la data de 3 mai, la fix un an de la alegerea sa ca preşedinte al PNL Dâmboviţa.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.