//
Podul peste Cricovul Dulce din Moreni a fost inaugurat Reviewed by Momizat on . Podul din Moreni, care traversează Cricovul Dulce, proaspăt reabilitat, a fost inaugurat în prezența oficialităților locale și județene. Obiectivul face parte d Podul din Moreni, care traversează Cricovul Dulce, proaspăt reabilitat, a fost inaugurat în prezența oficialităților locale și județene. Obiectivul face parte d Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » Podul peste Cricovul Dulce din Moreni a fost inaugurat

Podul peste Cricovul Dulce din Moreni a fost inaugurat

Podul peste Cricovul Dulce din Moreni a fost inaugurat

moreni - inaugurare pod

Podul din Moreni, care traversează Cricovul Dulce, proaspăt reabilitat, a fost inaugurat în prezența oficialităților locale și județene. Obiectivul face parte dintr-un proiect mai amplu care presupune și modernizarea spațiilor urbane verzi, în valoare de 114 miliarde de lei vechi. Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a precizat: „Aici am avut în vedere modernizarea a 2400 metri de străzi, e vorba despre str. Republicii și str. A.I. Cuza, lucrări care sunt încheiate, este vorba despre reparația și reabilitarea podului de peste Râul Cricov, lucrare care se cifrează la 24 de miliarde lei vechi. Tot în acest proiect va trebui să încheiem lucrările la parcul care are aproximativ un hectar. Aceste lucrări au fost semnate ca și contract anul trecut în luna iunie. Ele ar fi trebuit încheiate mai devreme, dar, din cauza unor factori obiectivi a trebuit să facem acte adiționale și să prelungim contractul”.

Și cum, în ultimul timp, se făcuseră auzite mai multe zvonuri alarmiste, potrivit cărora podul ar fi destul de șubred, și chiar s-ar fi impus reconstruirea lui, edilul a ținut să precizeze: „Mai trebuie să fac o precizare: vreau să auziți de la mine că podul nu are niciun fel de problemă, n-are nicio crăpătură, nu trebuie să-l dărâmăm, este în bună stare, s-a făcut recepția și îl putem inaugura”.

Prezent la inaugurare, Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a precizat: „Sper să apreciați efortul pe care îl facem de doi ani, să aducem municipiul Moreni acolo unde este locul lui, adică al doilea oraș ca importanță din județul Dâmbovița. Este al doilea municipiu al județului. Din păcate, din considerente de ordin politic, foarte muți ani nu a beneficiat de niciun fel de sprijin”.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.