//
POTOP ÎN DÂMBOVIȚA. ECHIPAJELE ISU INTERVIN ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI Reviewed by Momizat on . UPDATE: Pasajul Romlux, din municipiul Târgoviște, a fost inundat și patru autovehicule au rămas blocate în apă. Printre acestea, se afla și un microbuz cu pers UPDATE: Pasajul Romlux, din municipiul Târgoviște, a fost inundat și patru autovehicule au rămas blocate în apă. Printre acestea, se afla și un microbuz cu pers Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » POTOP ÎN DÂMBOVIȚA. ECHIPAJELE ISU INTERVIN ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

POTOP ÎN DÂMBOVIȚA. ECHIPAJELE ISU INTERVIN ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

POTOP ÎN DÂMBOVIȚA. ECHIPAJELE ISU INTERVIN ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

UPDATE: Pasajul Romlux, din municipiul Târgoviște, a fost inundat și patru autovehicule au rămas blocate în apă. Printre acestea, se afla și un microbuz cu persoane. Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au scos persoanele din apă – 8 persoane din microbuz și patru persoane din celelalte trei mașini. O femeie dintr-un autoturism a suferit un atac de panică și a fost asistată medical de un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase, în județul Dâmbovița, au fost semnalate mai multe situații în care a fost nevoie de intervenția echipajelor ISU Basarab I Dâmbovița. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei în localitățile Românești, Mogoșani, Mătăsaru, Valea Voievozilor. Din cauza vântului, au căzut pe carosabil stâlpi de curent în comunele Braniștea și Mogoșani și un copac în comuna Uliești. Intervenția este asigurată de zece echipaje cu peste 30 de pompieri. 

La Târgoviște, a plouat torențial în această seară. Pompierii intervin pentru evacuarea apei pe străzile Milioara, Magrini și Oltului.

Situația este în dinamică.

Județul Dâmbovița se află sub Cod Portocaliu de ploi abundente până în data de 24 august, ora 10.00.

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.