//
TÂRGOVIŞTE – 31 MARTIE, ULTIMA ZI DE PLATĂ A IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE, CU BONIFICAŢIE Reviewed by Momizat on .  ANUNŢ Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că termenul de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului I, este  ANUNŢ Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că termenul de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului I, este Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGOVIŞTE – 31 MARTIE, ULTIMA ZI DE PLATĂ A IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE, CU BONIFICAŢIE

TÂRGOVIŞTE – 31 MARTIE, ULTIMA ZI DE PLATĂ A IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE, CU BONIFICAŢIE

TÂRGOVIŞTE – 31 MARTIE, ULTIMA ZI DE PLATĂ A IMPOZITELOR ŞI TAXELOR LOCALE, CU BONIFICAŢIE

 ANUNŢ

Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că termenul de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului I, este 31martie 2018. Pentru că această zi este sâmbăta (zi nelucrătoare), se vor considera în termen și plățile efectuate în data de 02.04.2018. Tot până la această dată, dacă achitați pentru întregul an impozitul pe clădiri, terenuri șimijloace de transport, beneficiați de bonificație de 10%.

Amintim că obligațiile aferente bugetului local al Municipiului Târgoviște se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghișeele Serviciul de Impozite și Taxe Locale, str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este :

Luni, Marți, Miercuri, Vineri 800 – 1630

                                                        Joi   800 – 1830

 

Primarul municipiului Târgoviște

Daniel Cristian Stan

About The Author

Number of Entries : 1865

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.