//
ADRIAN ŢUŢUIANU, PREŞEDINTELE PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA, DESPRE UNIREA DE LA 1859: ”A FOST UNUL DINTRE MOMENTELE SCLIPITOARE ALE ACESTUI POPOR” Reviewed by Momizat on . Preşedintele Pro România Dâmboviţa a scris un mesaj pe Facebook, despre actul istoric de la 24 Ianuarie 1859, dar şi despre cel care a concentrat în jurul său f Preşedintele Pro România Dâmboviţa a scris un mesaj pe Facebook, despre actul istoric de la 24 Ianuarie 1859, dar şi despre cel care a concentrat în jurul său f Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ADRIAN ŢUŢUIANU, PREŞEDINTELE PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA, DESPRE UNIREA DE LA 1859: ”A FOST UNUL DINTRE MOMENTELE SCLIPITOARE ALE ACESTUI POPOR”

ADRIAN ŢUŢUIANU, PREŞEDINTELE PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA, DESPRE UNIREA DE LA 1859: ”A FOST UNUL DINTRE MOMENTELE SCLIPITOARE ALE ACESTUI POPOR”

ADRIAN ŢUŢUIANU, PREŞEDINTELE PRO ROMÂNIA DÂMBOVIŢA, DESPRE UNIREA DE LA 1859: ”A FOST UNUL DINTRE MOMENTELE SCLIPITOARE ALE ACESTUI POPOR”

Preşedintele Pro România Dâmboviţa a scris un mesaj pe Facebook, despre actul istoric de la 24 Ianuarie 1859, dar şi despre cel care a concentrat în jurul său forţele unioniste, făcând posibilă realizarea unui ideal al românilor: „Am câteva personalități istorice preferate. Cuza este în frunte. Pentru că a fost un vizionar, la fel cum românii de la 1859 au fost vizionari. Pentru că au înțeles clipa și au fructificat-o cu maturitate. Pentru că n-au lăsat orgoliile să le stea în cale. A fost unul dintre momentele sclipitoare ale acestui popor, piatra de temelie a statului român modern”, a consemnat Adrian Ţuţuianu.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.