//
PRO ROMÂNIA, ORGANIZAŢIA DÂMBOVIŢA – 25.600 DE SEMNĂTURI PENTRU SUSŢINEREA LISTEI DE CANDIDAŢI LA EUROPARMALENTARE Reviewed by Momizat on . Organizaţia PRO România Dâmboviţa reuşeşte să confirme că este una dintre cele mai puternice filiale ale partidului, reuşind să adune un număr foarte mare de se Organizaţia PRO România Dâmboviţa reuşeşte să confirme că este una dintre cele mai puternice filiale ale partidului, reuşind să adune un număr foarte mare de se Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » PRO ROMÂNIA, ORGANIZAŢIA DÂMBOVIŢA – 25.600 DE SEMNĂTURI PENTRU SUSŢINEREA LISTEI DE CANDIDAŢI LA EUROPARMALENTARE

PRO ROMÂNIA, ORGANIZAŢIA DÂMBOVIŢA – 25.600 DE SEMNĂTURI PENTRU SUSŢINEREA LISTEI DE CANDIDAŢI LA EUROPARMALENTARE

PRO ROMÂNIA, ORGANIZAŢIA DÂMBOVIŢA – 25.600 DE SEMNĂTURI PENTRU SUSŢINEREA LISTEI DE CANDIDAŢI LA EUROPARMALENTARE

Organizaţia PRO România Dâmboviţa reuşeşte să confirme că este una dintre cele mai puternice filiale ale partidului, reuşind să adune un număr foarte mare de semnături pentru candidaţii care vor intra în examenul electoral din luna mai. Cu 25.600 de semnături, organizaţia Dâmboviţa conduce clasamentul filialelor PRO România. Într-o postare pe Facebook, senatorul Adrian Ţuţuianu le-a mulţumit dâmboviţenilor pentru susţinere:

.„Dâmbovițeni, sunteți incredibili!
PRO ROMÂNIA Dâmbovița a reușit să strângă 25.600 de semnături pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare. Este cu mult peste targetul fixat de la București (15.000) și înseamnă confirmarea faptului că munca serioasă aduce rezultate.

Vă mulțumesc tuturor celor care susțineți candidații PRO ROMÂNIA, în frunte cu Victor Ponta și Corina Crețu. Le mulțumesc activiștilor noștri, colegilor din organizație care au făcut acest efort.

Spre deosebire de unii care și-au obținut semnăturile prin ordin în instituțiile de stat, noi am fost în stradă, în orașe, în sate. Am discutat cu oamenii, le-am vorbit despre PRO ROMÂNIA și despre ce vrem să facem ca să devenim o forță politică pe care nimeni să nu o poată ignora” 

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.